Våre pakker

Vi har to standardpakker; historiefortelling og merkevarebygging. Alt etter hva du ønsker og har behov for setter vi også sammen skreddersydde løsninger basert på dine mål og selvfølgelig dine budsjetter.

Nettsider

Våre nettportaler;  Fremtidens Byggenæring, Samferdsel & Infrastruktur, og Transport & Logistikk er ledende innen sine respektive bransjer. Her treffer du definerte målgrupper med relevant innhold.

Print

Vi utgir temaaviser og fagmagasinene Fremtidens Byggenæring, Samferdsel & Infrastruktur, og Transport & Logistikk. Alle med et bredt spekter av lesere innen de ulike bransjene.

Sosiale medier

Ved hjelp av sosiale medier sørger vi for å spre innholdet vårt til et relevant publikum. Vi har mange kontakter innen bransjene vi jobber i og bruker nettverket vårt aktivt for å fremme våre kunders budskap.

Facebook

Vår egen Facebook-side fungerer, sammen med våre lendende bransjeportaler, som en ypperlig plattform for å booste kampanjer og andre aktiviteter.

Twitter

Value Publishing har et bredt nettverk av innflytelsesrike personer og bruker Twitter aktivt for å dele relevant informasjon til definerte målgrupper.

YouTube

Value Publishing har en egen YouTube-kanal, hvor vi deler videoer vi produserer for våre oppdragsgivere.

Instagram

Vi bruker også Instagram aktivt for å skape engasjement rundt våre kampanjer og aktiviteter.