Våre Produkter

Merkevarebygging Gjort Enklere

Vi dekker relevante områder i bransjen og sprer budskapet ditt med engasjerende kvalitetsinnhold, som belyser merkevaren din i en setting som gir nytte for mottakeren.
Value Publishings flater når de rette målgruppene med relevant informasjon og historier som engasjerer og inspirerer. Både print- og bannerannonser blir alltid plassert der de er mest relevante, slik at de oppfordrer mottakeren til å handle der og da.

Sponset innhold

Vi skreddersyr sponset innhold for våre oppdragsgivere, alltid med fokus på å gi våre lesere verdifull informasjon om det du vil formidle. Innholdet blir planlagt, skrevet og designet av våre dyktige og erfarne innholdsprodusenter – med Value Publishings relevante stemme vil merkevaren din få et større publikum.

Visste du at 70 prosent av forbrukerne foretrekker å bli kjent med en merkevare gjennom innhold i stedet for reklame.

Video

Hvis du skal nå fram med budskapet ditt på digitale flater, inkludert sosiale medier, kommer du ikke utenom video. Algoritmene til både Google og Facebook gir innholdet ditt høyere prioritet hvis du bruker levende bilder. Noe som har ført til en radikal endring av hvordan vi bruker internett. I dag er nesten 75 prosent av all internettrafikk videobasert, og i følge ekspertene vil dette tallet bare stige fremover. Det ligger enorme mengder videoer på nettet, så hvis du vil nå fram med budskapet ditt må du tenke både kvalitet og kvantitet.

Visste du at det blir lastet opp flere videoer på internett hver måned enn hva den samlede tv-bransjen har skapt de siste 30 årene.

Design

Godt innhold er avhengig av god design, og enda mer nå enn tidligere. Med så mange visuelle inntrykk vi utsettes for, har du bare noen mikrosekunder på deg før mottakeren tar valget om å gå videre eller bli værende på siden. Derfor er det viktig at budskapet støttes av design, enten det er et bilde, en illustrasjon eller infografikk. For å skille deg ut er det best å skreddersy bildet eller illustrasjonen for sitt bruk. Alt for mange brukes stock-fotos allerede. Vi vet hvordan du får best oppmerksomhet.

Visste du at det skjer millioner av små endringer i hjernen din når du ser på en nettside.