Julie Margrethe Brodtkorb ledsages av bestemte fottrinn akkompagnert av lang etterklang i trappeløpet til MEF-bygget. Brodtkorb møter smart antrukket, virker veltrent og håndtrykket er bestemt. Den nye administrerende direktøren i Maskinentreprenørenes Forbund stråler tillitsvekkende autoritet og er ubetinget tilstede. Julie Margrethe har et vinnende vesen, av de man lett kommer på fornavn med. Julie er lett å like.

Den nye sjefen er tydelig oppmerksom mot egne ansatte, og har tid til en god porsjon morgenklemmer, noen sekunders small talk og korte forbundsfaglige utveksling. Etter en rask trinnvis bestigelse til åttende etasje, entrer vi et kontor lite overdådighet, romslig til god egentid, samtaler og en powernapp. Lekre svart-hvitt fotografiske portretter av storslagne anleggsmaskiner står ventende langs veggene. Julie ønsker å omgi seg med maskinentreprenørenes visuelle allusjoner. Kontoret er ryddig og utsikten til den prisbelønte Bankplassen er usøkt.

Julie Brodtkorb har frekventert svært mye i mediene. Hun har vært i politikken siden hun var 15 år og har bydd masse på seg selv i kjølvannet av offentlige stillinger og politiske verv. Julie har innvilget utallige intervjuer. Pressen følger henne jevnlig. Kanskje forfulgt henne litt, kan noen mene.

Leave a Reply

Come see us

The Castle
2500 Castle Dr
Manhattan, NY

T: +216 (0)40 3629 4753
E: hello@themenectar.com

About Salient

The Castle
Unit 345
2500 Castle Dr
Manhattan, NY

T: +216 (0)40 3629 4753
E: hello@themenectar.com